Denizlispor Sözleri 
Horozigo'm benim, biricik sevgilim, söyle senden başka kimim var benim? seninle ağlarım, seninle gülerim, söyle senden başka kimim var benim? Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Horozigo'm benim, biricik sevgilim, söyle senden başka kimim var benim? seninle ağlarım, seninle gülerim, söyle senden başka kimim var benim?


Yorum Yaz

"Denizlispor - Horozigo'm benim, biricik sevgilim, söyle senden başka kimim var benim? seninle ağlarım, seninle gülerim, söyle senden başka kimim var benim?" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Denizlispor - Horozigo'm benim, biricik sevgilim, söyle senden başka kimim var benim? seninle ağlarım, seninle gülerim, söyle senden başka kimim var benim?" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Denizlispor Sözleri

  • Yeşil, siyah en büyük horoz.

    Denizlispor

  • Seviyorum seni / ekmeği tuza banıp, banıp yer gibi / geceleri ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi / lalalaylaylaylalaylalay.

    Denizlispor

  • Horozigom sen çok yaşa. Canım feda olsun sana. Hiçbir şeye değişilmez. Sevdik seni bu dünyada. Lay lay lay lay lay lay la.

    Denizlispor

  • 66'da doğdu bu renkler taparcasına sevdi bu kalpler sizi sevmekte çok haklıyız biz sapına kadar denizliliyiz!!!

    Denizlispor

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.