Dexter Sözleri 
Bu bir fare kılı. Galiba parazit kaptım.
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bu bir fare kılı. Galiba parazit kaptım.


Yorum Yaz

"Dexter - Bu bir fare kılı. Galiba parazit kaptım. " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Dexter - Bu bir fare kılı. Galiba parazit kaptım. " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Dexter Sözleri

  • Kendimi bildim bileli, kendimi canavar olarak görmeme rağmen dünya üzerinde var olan kötülüğün derinliğiyle her yüzleşmemde hâlâ çok şaşırıyorum.

    Dexter

  • Kalbi durdurmanın birçok yolu vardır.Elektroşok, kötü beslenme. Aortu kesmek. En sevdiğim yöntemdir. Ama bir tanesinin atmasını sağlamak, işte bu ilk defa oluyor.

    Dexter

  • Tıknaz, tombul yanaklı, kahrolası bir bok makinesi mi?

    Dexter

  • Ben ne yaptım? Beni kabul eden erkek kardeşimden kaçtım. Öğrendiğinde beni reddedecek bir üvey kız kardeş ve beni kandırmış üvey baba için.

    Dexter

  • Bu yeri sevmiyorum. İsimsiz bir şey burada doğdu. İsmi Dexter olan şeyin en derin ve en karanlık yerinde yaşayan bir şey.

    Dexter

  • Eğer her bir saman tanesi bilgisayara kaydedildiyse, samanlıkta iğne aramak o kadar da zor değildir.

    Dexter

  • Herkes en azından bir kez olsun kim olduğunu saklar. Bazen o parçanızı o kadar derine gömersiniz ki orada olduğunun hatırlatılması gerekir. Ve bazen tamamen kim olduğunuzu unutmak istersiniz.... Onun olmamı istediği canavar değilim, yani ne insanım, ne bir hilkat garibesi... Tamamen yeni bir şeyim... Ben karanlık yolcuyum...

    Dexter

  • Hayatta pek çok kez insan denen yapbozun bazı parçalarının kendimde eksik olduğu hissine kapılırım.

    Dexter

  • Cadılar bayramını severim. Sadece benim değil, herkesin maske giydiği yılın tek günü. İnsanlar, kendilerini canavar yerine koymayı çok eğlenceli buluyorlar. Ben ise öyle olmadığım rolüne bürünerek hayatımı geçiriyorum.

    Dexter

  • Ne tür bir geri zekâlı bir can simidinin onu açık denizde 90 mil götürebileceğini düşünebilir ki? Eğer bana sorarsan adamım bu Darwin'in evrim teorisinin işleyişidir.

    Dexter

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.