Sevgi  Sözleri 
Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,bilki o seni benden daha çok seviyor…. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,bilki o seni benden daha çok seviyor….


Yorum Yaz

"Sevgi Sözleri - Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,bilki o seni benden daha çok seviyor…." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Sevgi Sözleri - Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,bilki o seni benden daha çok seviyor…." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Sevgi Sözleri Sözleri

  • Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

    Sevgi Sözleri

  • Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara. Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.

    Sevgi Sözleri

  • Yağmur vuruyorsa pencerene,anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; tıpkı yağmur gibi.

    Sevgi Sözleri

  • Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek. Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

    Sevgi Sözleri

  • Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. Göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.

    Sevgi Sözleri

  • Şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, seni severken,sensiz olmak….

    Sevgi Sözleri

  • Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin doğmasını bekle.

    Sevgi Sözleri

  • Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde. Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde.

    Sevgi Sözleri

  • Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: o da geçip giden zaman….

    Sevgi Sözleri

  • Hani gözler varya sözleri anlatır, hani sözler varya gözleri aglatır, hani anlar varya değeri geç anlaşılır,bir de aşk varya seni bana anlatır.

    Sevgi Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.