Şahin Babat Sözleri 
Bir kalp sadece bir kere ilkbahar yaşar. Ben de bir kere ilkbahar yaşadım ve ilkbaharın ilk çiçeğini sevdim, nerden bilebilirdim ilk çiçeğin kardelen olduğunu, nerden bilebilirdim kar delenin kalp deldiğini, ve nerden bilebilirdim ki; melek yüzlü yapraklarının altında şeytan yuvasının olduğunu. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bir kalp sadece bir kere ilkbahar yaşar. Ben de bir kere ilkbahar yaşadım ve ilkbaharın ilk çiçeğini sevdim, nerden bilebilirdim ilk çiçeğin kardelen olduğunu, nerden bilebilirdim kar delenin kalp deldiğini, ve nerden bilebilirdim ki; melek yüzlü yapraklarının altında şeytan yuvasının olduğunu.


Yorum Yaz

"Şahin Babat - Bir kalp sadece bir kere ilkbahar yaşar. Ben de bir kere ilkbahar yaşadım ve ilkbaharın ilk çiçeğini sevdim, nerden bilebilirdim ilk çiçeğin kardelen olduğunu, nerden bilebilirdim kar delenin kalp deldiğini, ve nerden bilebilirdim ki; melek yüzlü yapraklarının altında şeytan yuvasının olduğunu." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Şahin Babat - Bir kalp sadece bir kere ilkbahar yaşar. Ben de bir kere ilkbahar yaşadım ve ilkbaharın ilk çiçeğini sevdim, nerden bilebilirdim ilk çiçeğin kardelen olduğunu, nerden bilebilirdim kar delenin kalp deldiğini, ve nerden bilebilirdim ki; melek yüzlü yapraklarının altında şeytan yuvasının olduğunu." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Şahin Babat Sözleri

  • Hani bir şarkı mırıldanırsın ama kimse sana eşlik etsin istemezsin ya! işte sen benim için öyle bir şeysin.

    Şahin Babat

  • Sana kavuşmaktan korkuyorum çünkü o zaman yaşamak için bir sebebim olmayacak.

    Şahin Babat

  • İlk aşkın değilsem ben kusura kalma son aşkım olamazsın sen!

    Şahin Babat

  • O anlık gidişin beni sadece hayal kırıklığına değil, hayat kırıklığına da uğratmıştı.

    Şahin Babat

  • Bu güne kadar hiç kimseye kapımı sonuna kadar açmadım kimsenin yüzüne de kapıyı kapatmadım. Benim kapım hep aralıktır, isteyen gelir istemeyen gider.

    Şahin Babat

  • Kız kardeşinize yapılmasını istemediğiniz bir muameleyi başkasının kız kardeşine yapmayın!

    Şahin Babat

  • Lanet olsun içimdeki bu k. E sevgisine.

    Şahin Babat

  • Sana her seni seviyorum dediğimde, kalbim dolu derdin. Ya her sevmiyorum dediğimde acıyan neydi?

    Şahin Babat

  • Hain güvercin! papatyamı kalbimden söküp almak bu kadar kolay mıydı?

    Şahin Babat

  • Sevgiliye taviz, teniste rakibe teselli seti vermemek gibidir. Vermek çok daha kötü.

    Şahin Babat

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.