Charles Baudelaire Sözleri 
Başlamaya cesaret edilemeyen iş dışında hiçbir iş uzun değildir. İş böyle kabusa dönüşür. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Başlamaya cesaret edilemeyen iş dışında hiçbir iş uzun değildir. İş böyle kabusa dönüşür.


Yorum Yaz

"Charles Baudelaire - Başlamaya cesaret edilemeyen iş dışında hiçbir iş uzun değildir. İş böyle kabusa dönüşür." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Charles Baudelaire - Başlamaya cesaret edilemeyen iş dışında hiçbir iş uzun değildir. İş böyle kabusa dönüşür." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Charles Baudelaire Sözleri

  • Bir sanatçı ancak iki niteliğini hiç bir biçimde göz ardı etmiyorsa sanatçıdır. Bu iki nitelik , aynı anda hem kendisi hem de bir başkası olabilme gücüdür.

    Charles Baudelaire

  • Her hastanın yatak değiştirme tutkusuna kapıldığı bir hastanedir bu yaşam. Kimi soba karşısında çekmek ister acısını, kimi pencere kıyısında iyileşeceğini sanır.

    Charles Baudelaire

  • Nefret o kalpten bu geniş ve karanlık boşluğa.

    Charles Baudelaire

  • Her insanda, her zaman, eşzamanlı iki eğilim vardır; biri tanrı'ya, öteki şeytan'a doğru.

    Charles Baudelaire

  • Bu yaşam her hastası yatak değiştirme saplantısına kapılmış bir hastanedir.

    Charles Baudelaire

  • Her nerede değilsem orada mutlu olacakmışım gibi gelir.

    Charles Baudelaire

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.