Aziz Yıldırım Sözleri 
Aziz yıldırım bir şahıstır, aykut kocaman bir şahısdır, alex bir şahısıtr ama fenerbahçe bir kurumdur. Aziz yıldırım gider, aykut kocaman gider, alex gider ama fenerbahçe baki kalır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Aziz yıldırım bir şahıstır, aykut kocaman bir şahısdır, alex bir şahısıtr ama fenerbahçe bir kurumdur. Aziz yıldırım gider, aykut kocaman gider, alex gider ama fenerbahçe baki kalır.


Yorum Yaz

"Aziz Yıldırım - Aziz yıldırım bir şahıstır, aykut kocaman bir şahısdır, alex bir şahısıtr ama fenerbahçe bir kurumdur. Aziz yıldırım gider, aykut kocaman gider, alex gider ama fenerbahçe baki kalır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Aziz Yıldırım - Aziz yıldırım bir şahıstır, aykut kocaman bir şahısdır, alex bir şahısıtr ama fenerbahçe bir kurumdur. Aziz yıldırım gider, aykut kocaman gider, alex gider ama fenerbahçe baki kalır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Aziz Yıldırım Sözleri

  • Fenerbahçe için 3 dakidada değil saniyede karar veririm... Babamı tanımam.

    Aziz Yıldırım

  • Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol fenerbahçe.

    Aziz Yıldırım

  • Bizler bir gün daha fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.

    Aziz Yıldırım

  • Fenerbahçe için canım feda!

    Aziz Yıldırım

  • Cezaevinde en büyük korkum insanların yüzlerini görememekti. Yanılmışım, asıl yüzlerini görebilmek için en doğru yermiş burası.

    Aziz Yıldırım

  • Asırlık bir çınara liderlik ettiğimi, atatürk’ün kulübüne başkanlık yaptığımı hiç aklımdan çıkarmadım.

    Aziz Yıldırım

  • Şahsıma ve kulübümüze verdiğiniz destekler burada bizlerin nefes alma sebebidir (yürüyüş yapacak taraftarlara avukatları aracılığıyla gönderdiği mektuptan).

    Aziz Yıldırım

  • Birileri üzerimize geldikçe bizler fenerbahçemiz’e daha da sıkı bir biçimde sarılacağız. Çünkü bizler, ay-yıldızlı fenerbahçe formasını sadece üzerimize değil yüreğimize giydik(yürüyüş yapacak taraftarlara avukatları aracılığıyla gönderdiği mektuptan).

    Aziz Yıldırım

  • Büyük fenerbahçe ailesinin sahibi olduğu 105 yıllık ulu bir çınar fenerbahçe spor kulübü’nde başkanlık görevini yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum (yürüyüş yapacak taraftarlara avukatları aracılığıyla gönderdiği m.

    Aziz Yıldırım

  • Demokratik yollarla görüşlerinizi, tepkilerinizi ortaya koyduğunuz her eylem bizler için yaşama gücüdür.

    Aziz Yıldırım

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.