Thomas Jefferson Sözleri 
Akıllılar, zayıf yanlarını bildiklerinden, yanılmayacaklarını ileri sürmezler. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Akıllılar, zayıf yanlarını bildiklerinden, yanılmayacaklarını ileri sürmezler.


Yorum Yaz

"Thomas Jefferson - Akıllılar, zayıf yanlarını bildiklerinden, yanılmayacaklarını ileri sürmezler." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Thomas Jefferson - Akıllılar, zayıf yanlarını bildiklerinden, yanılmayacaklarını ileri sürmezler." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Thomas Jefferson Sözleri

  • Halk kütlelerine tahsil ve terbiye veriniz ki, onlar sulh ve nizamı onlar koruyacaktır. Halkı her zaman aydınlatınız ki, seherdeki şeytani ruhlar gibi, beden ve dimağdaki fenalık ve zulüm erisin.

    Thomas Jefferson

  • Halkın işine herkes kendi işi gibi bakmalıdır. Bütün amme hizmetlerinin halka öğretilmesi daima en başta gelmelidir.

    Thomas Jefferson

  • Her memleketin halkı kendi haklarının hem bekçisi, hem de kendi felaketi için kullanılabilecek yeğane alettir. Şuna iyice inanmışımdır ki, muayyen bir kültür seviyesine sahip halkın elinden başka bir yerde hürriyetimiz tehlikeden masun değildir.

    Thomas Jefferson

  • Her yurttaş asker olmalı. Yunanda ve romalılarda böyleydi. Her özgür toplumda da böyle olmalı.

    Thomas Jefferson

  • Hiç kimse kalabalığa arkasını dönmeden orkestrayı yönetemez.

    Thomas Jefferson

  • Hürriyet toprağı karış karış zaptedilir. Daima ilerlemek için peyderpey elde ettiklerimizle memnun olmalıyız. Kendi menfaatleri için dahi, insanları ikna etmek bir hayli zaman alır.

    Thomas Jefferson

  • Toplumsal çıkarlar bütün dinlerin üzerinde anlaştığı (bütün dinlerin hepsi, cinayeti, çalmayı, soygunculuğu ve yalancı şahitliği yasaklar ahlaki kaidelere dayalıdır. Gayriahlaki olan dini dogmalar ile ilgilenmemeliyiz.

    Thomas Jefferson

  • Bize yaşam veren tanrı, özgürlüğü de verdi.

    Thomas Jefferson

  • En az yöneten devlet, en iyi devlettir.

    Thomas Jefferson

  • Geleceğin hayallerini geçmişin tarihinden daha çok seviyorum.

    Thomas Jefferson

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.