Aldatma (ihanet)  Sözleri 
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz.


Yorum Yaz

"Aldatma (ihanet) Sözleri - Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Aldatma (ihanet) Sözleri - Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Aldatma (ihanet) Sözleri Sözleri

  • Aldatma düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ederken bunun eyleme dönüşmesi kimi zaman kaçınılmaz oluyor. Eşinden sevgilisinden ilgi görmeyen kadının gözleri dışarıda gezmeye başlıyor ve aradığı sevgiyi ilgiyi yakaladığı anda kendini kaybedebiliyor.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Aldatmanın erkeklere has bir davranış olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kadınlar da artık eşlerini aldatıyorlar ama nedenleri farklı….

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Beni aldat ama kendini aldatma.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Zarf pulu zampara dulu allah kulu sever.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Hayatta kimse için aglamaya degmez aglamaya degenler zaten aglatmaz birgün aglaman gerekirse basini dik tut ki gözyaslarin seni aglatan kisi kadar alçalmasin.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Kir kalbimi gönlün olsun, al herseyim senin olsun…simdi baska kollardayim, bude sana “kapak olsun” !!!

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Neden gittin gõzbebeğim seni çok sewmiştim sana değer vermiştim. Ben senden õğrendim yanlızlığı!

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Hayatta kimseye değerinden fazla değer verme çünkü hayat acımasızdır insanlar iki yüzlü.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Kenardan be geçeyim yol senin olsun ben zehir içeyim su senin olsun bir tane sewgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tanede bende war haberin olsun….

    Aldatma (ihanet) Sözleri

  • Gidengitmiştir gittigi gün bitmiştir ben gideni deil giden beni kaybetmiştir.

    Aldatma (ihanet) Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.