Komik Sözler Sözleri 
Adamın boyu 1.50 karşıdan gelen 1.85lik kızı kesiyor. Hadi allah korkun yok, yükseklik korkun da mı yok?
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Adamın boyu 1.50 karşıdan gelen 1.85lik kızı kesiyor. Hadi allah korkun yok, yükseklik korkun da mı yok?


Yorum Yaz

"Komik Sözler - Adamın boyu 1.50 karşıdan gelen 1.85lik kızı kesiyor. Hadi allah korkun yok, yükseklik korkun da mı yok? " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Komik Sözler - Adamın boyu 1.50 karşıdan gelen 1.85lik kızı kesiyor. Hadi allah korkun yok, yükseklik korkun da mı yok? " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Komik Sözler Sözleri

  • Kızın boy 1.50 facebook profiline manken yazmış. Hayrola bebek bezi reklamlarında mı oynuyor sun?

    Komik Sözler

  • Patronum kovunca sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum dedim, tazminat alamazsın deyince o zaman sen kov dedim, artistliğin lüzumu yok.

    Komik Sözler

  • Mesela tipine güvenmeyip kıçını başını açan kızla, arabasına güvenerek ego tatmini yapan erkek birlikte olsun. Tencere kapak olurlar.

    Komik Sözler

  • Şiddet gören kadınlar için kadın sığınma evleri yapılacağına, şiddet uygulayan erkekler için hayvan barınakları yapılsa çok daha iyi olur.

    Komik Sözler

  • Elma dersem sev, armut dersem gel, avokado dersem mal gibi bakarsın dimi, fakir hayatında avokadomu gördün.

    Komik Sözler

  • Yurtta kalan 2 arkadaştan biri dışarı çıkınca diğeri ona ‘ bana yurtdışından çikolata getir ehe mehe ‘ diye espri yapıyor mudur?

    Komik Sözler

  • Çocuğa kaç doğumlusun diyorum 2002 diyor. 2002’de insan mı doğar lan, olsa olsa 2002 model araba olur. Bu doğum olayları 90’larda bitmeliydi.

    Komik Sözler

  • Korktuğum gecelerden yorganı üstüme iyice çekerim. Çünkü katil gelecek ve ”olamaz üzerinde yorgan var hiçbir şey yapamam” deyip gidecek.

    Komik Sözler

  • Kadınların kuaförde saç yıkatma olayı çok güzel. Arkaya yaslanıp keyfini çıkarıyorlar. Berber bizim kafamızı lavaboya sokuyor nefes alamıyoruz lan.

    Komik Sözler

  • Adamın telefonu çalıyor, yanımızdan bir uzaklaşmalar, bir şekiller falan. Lan baban arıyor işte gelirken ekmek al diyecek. Neyin tribindesin.

    Komik Sözler

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.