Paul Mccartney Sözleri 
Abbey roadu yapana kadar, john ve ben açıkçana birbirimizin müziğini eleştiriyorduk ve ben john'un kendi yazmadığı hiçbirşeyi sahnelemek istemediğini hissettim. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Abbey road"u yapana kadar, john ve ben açıkçana birbirimizin müziğini eleştiriyorduk ve ben john'un kendi yazmadığı hiçbirşeyi sahnelemek istemediğini hissettim.


Yorum Yaz

"Paul Mccartney - Abbey road"u yapana kadar, john ve ben açıkçana birbirimizin müziğini eleştiriyorduk ve ben john'un kendi yazmadığı hiçbirşeyi sahnelemek istemediğini hissettim." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Paul Mccartney - Abbey road"u yapana kadar, john ve ben açıkçana birbirimizin müziğini eleştiriyorduk ve ben john'un kendi yazmadığı hiçbirşeyi sahnelemek istemediğini hissettim." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Paul Mccartney Sözleri

  • Bizim için öldürülmüş olacak hiçbir şey yemiyoruz. Birçok şeyden geçtik ve şu an gerçekten 'hayata' değer veriyoruz.

    Paul Mccartney

  • Bu şekilde yaptık çünkü john'un da benim de oldukları halde çok güzel birkaç şarkımız vardı ama hiçbir zaman bitiremezdik.

    Paul Mccartney

  • Biri bana, 'ama the beatles materyalizm karşıtıydı' dedi. Bu büyük bir mit. John'la gerçekten oturup 'hadi şimdi bir havuz yazalım' derdik.

    Paul Mccartney

  • O tamamiyle mükemmel. Heather'la çok güzel vakit geçiriyorum. Saatlerce anlatıp fotografları çıkarabilirdim ama o zaman hiç stüdyoya geri gidemezdim.

    Paul Mccartney

  • Elvis beni tamamiyle müziğe bağladı. Heartbreak hotel'i duyduğum zaman, onu anladım.

    Paul Mccartney

  • Lsd gözlerimi açtı. Beynimizin sadece onda birini kullanıyoruz. Gizli kısmı kullandığımızı düşünün! eğer politikacılar lsd alsaydı bu tamamiyle yeni bir dünya anlamına gelirdi. Savaş ya da fakirlik ya da açlık olmazdı.

    Paul Mccartney

  • Mezbahaların cam duvarları olsaydı herkes vejetaryen olurdu.

    Paul Mccartney

  • Şu an anlıyorum ki madde kullanmak baş ağrısı olmadan aspirin almak gibi birşeydi. Her garip şey yapan insanın garip olduğunu düşünüyordum. Artık diğer insanları garip olarak nitelendiren insanların garip olduğunu anladım.

    Paul Mccartney

  • Bir koroyu dinlemeyi çok seviyorum. İnsanlığı çok seviyorum - bir parça müzik için kendilerini adamış gerçek insanların yüzünü görmeyi. Takım çalışmasını çok seviyorum. Onları böyle işbirliği içersinde görünce insan ırkı için daha olumlu düşünebiliyorum.

    Paul Mccartney

  • Yaşıyorum ve ölümüm konusundaki dedikodularla ilgilenmiyorum. Ama ölü olsaydım, bunu bilen son kişi olurdum.

    Paul Mccartney

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.