Ehud Olmert Sözleri 
Türkiye, israil’in düşmanı değil. Türk başbakanı recep tayyip erdoğan ile çok yakın çalıştım. Son açıklamalarına ve eylemlerine rağmen, israil ile ilişkilerin önemini anladığına inanıyorum. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Türkiye, israil’in düşmanı değil. Türk başbakanı recep tayyip erdoğan ile çok yakın çalıştım. Son açıklamalarına ve eylemlerine rağmen, israil ile ilişkilerin önemini anladığına inanıyorum.


Yorum Yaz

"Ehud Olmert - Türkiye, israil’in düşmanı değil. Türk başbakanı recep tayyip erdoğan ile çok yakın çalıştım. Son açıklamalarına ve eylemlerine rağmen, israil ile ilişkilerin önemini anladığına inanıyorum." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Ehud Olmert - Türkiye, israil’in düşmanı değil. Türk başbakanı recep tayyip erdoğan ile çok yakın çalıştım. Son açıklamalarına ve eylemlerine rağmen, israil ile ilişkilerin önemini anladığına inanıyorum." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Ehud Olmert Sözleri

  • Liderlik, siyasette ayakta kalma kabiliyeti ile değil, zor zamanlarda zor kararlar verme kabiliyeti ile test edilir.

    Ehud Olmert

  • El halil'de araplara ateş eden yahudilerin görüntülerinden bir yahudi olarak utanç duyuyorum. Tanık olduğumuz için pogrom tanımından başka bir şey bulamıyorum. Biz ki, katliamın ne olduğunu bilen bir ulusun çocuklarıyız. Bunu söylemeden önce çok düşündüm.

    Ehud Olmert

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.