Donald Trump Sözleri 
Kimseye güvenmeyin: biri size zarar vermek istiyorsa onunla çatışmaya girmekten kaçınmayın. İncil'de dendiği gibi göze göz, dişe diş isteyin. Kimseye güvenmeyin. Unutmayın ki en yakın arkadaşınız bile karınızı ya da paranızı elinizden almak isteyebilir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kimseye güvenmeyin: biri size zarar vermek istiyorsa onunla çatışmaya girmekten kaçınmayın. İncil'de dendiği gibi göze göz, dişe diş isteyin. Kimseye güvenmeyin. Unutmayın ki en yakın arkadaşınız bile karınızı ya da paranızı elinizden almak isteyebilir.


Yorum Yaz

"Donald Trump - Kimseye güvenmeyin: biri size zarar vermek istiyorsa onunla çatışmaya girmekten kaçınmayın. İncil'de dendiği gibi göze göz, dişe diş isteyin. Kimseye güvenmeyin. Unutmayın ki en yakın arkadaşınız bile karınızı ya da paranızı elinizden almak isteyebilir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Donald Trump - Kimseye güvenmeyin: biri size zarar vermek istiyorsa onunla çatışmaya girmekten kaçınmayın. İncil'de dendiği gibi göze göz, dişe diş isteyin. Kimseye güvenmeyin. Unutmayın ki en yakın arkadaşınız bile karınızı ya da paranızı elinizden almak isteyebilir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Donald Trump Sözleri

  • Karşınızdakini sınamak istiyorsanız tahrik edici bir söz söyleyin ya da davranışta bulunun. Ben bazen bir toplantıda çok şaşırtıcı bir yorum yaparak masa etrafındakilerin tepkilerini ölçerim. Yorumuma verdikleri tepkiler, benim hoşuma mı gitmeye çalıştıkl.

    Donald Trump

  • İyimser olun, ancak her zaman en kötü senaryoya hazırlıklı bulunun.

    Donald Trump

  • Bu onların ne kadar akıllı ve sorumluluk sahibi olduklarına bağlı.

    Donald Trump

  • Başarı şanstan çok ırsi. Ancak şans daima hayatta rol oynar.

    Donald Trump

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.