James Joyce Sözleri 
Herkesin bildiği gibi christopher columbus, amerika'yı en son keşfettiği için gelecek kuşaklar tarafından onurlandırıldı. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Herkesin bildiği gibi christopher columbus, amerika'yı en son keşfettiği için gelecek kuşaklar tarafından onurlandırıldı.


Yorum Yaz

"James Joyce - Herkesin bildiği gibi christopher columbus, amerika'yı en son keşfettiği için gelecek kuşaklar tarafından onurlandırıldı." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "James Joyce - Herkesin bildiği gibi christopher columbus, amerika'yı en son keşfettiği için gelecek kuşaklar tarafından onurlandırıldı." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer James Joyce Sözleri

  • Dublin'i betimlemek istiyorum, eğer şehir bir anda dünyadankaybolursa anlayın ki kitabım yeniden oluşturulmuştur.

    James Joyce

  • Acınacak olan, halk kitabımdan ahlaksallık talep eder ve bulur ya da daha kötüsü bu durumu bazı şekillerde ciddiye de alabilirler, ama işin gerçeği şudur ki kitabımın içinde ahlaksallık barındıran tek bir satır bile yoktur.

    James Joyce

  • Aşk bir başkasının mutluluğunu istemek olarak anlaşılan tanımını kastederek aslında hiç doğal olmayan bir olgudur ki kendini nadiren tekrar eder; ruh yeniden bakire kalamayacak hale gelir ve bir başkasının ruhundaki okyanusa dalacak gücü yeniden kendinde bulamaz.

    James Joyce

  • Okuyucumdan beklentim, bütün hayatını yapıtlarımı okumaya adamasıdır.

    James Joyce

  • Cennetin krallığının, zorbalıktan acı çektiğini unuturuz, ki cennetin krallığı kadınlara benzer.

    James Joyce

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.