Rahibe Teresa Sözleri 
Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız sevgi kendini kurban edebilmektir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız sevgi kendini kurban edebilmektir.


Yorum Yaz

"Rahibe Teresa - Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız sevgi kendini kurban edebilmektir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Rahibe Teresa - Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız sevgi kendini kurban edebilmektir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Rahibe Teresa Sözleri

  • İlahi bir desteğe güveniyorum; ihtiyacımız olan her şeyi doğru zamanda hiç güçlük çekmeden daima aldık. Ben çalışmalarımızın tanrı’nın koruyuculuğunun bir parçası olduğuna inanıyorum.

    Rahibe Teresa

  • Çok genç öldü. Tanrı’nın yollarını anlayamıyorum. (prenses diana’nın ölümünün ardından).

    Rahibe Teresa

  • Sadece daha iyi bir yaşam yaşamak için bir çocuğu öldürüyorlar. (kürtaj için ettiği söz).

    Rahibe Teresa

  • Eğer onlar açsa onlara yiyecek veririz, eğer onlar çıplaksa onları giydiririz, eğer onlar hasta ise onları hergün ziyaret ederiz, eğer onlar evsizse onlara bir ev veririz.

    Rahibe Teresa

  • Eğer ay’da bir fakir varsa biz oraya da gideceğiz.

    Rahibe Teresa

  • Dünyayı sadece sevgi kurtarır, sevgi için çalışalım.

    Rahibe Teresa

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.