Yaşar Nuri Öztürk Sözleri 
.. Çünkü türkiye'de değil sadece dünyanın herhângi bir yerinde -ben 30 yıllık eğitimci bir insan olarak- eğitimin millîsi olmaz demek kansızlıktır bir ülkede. Yani o ülkenin reddeceği manada bir kanı bozukluktur. Ben bunu sürçülisan kabul ediyorum. Yani v. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

.. Çünkü türkiye'de değil sadece dünyanın herhângi bir yerinde -ben 30 yıllık eğitimci bir insan olarak- eğitimin millîsi olmaz demek kansızlıktır bir ülkede. Yani o ülkenin reddeceği manada bir kanı bozukluktur. Ben bunu sürçülisan kabul ediyorum. Yani v.


Yorum Yaz

"Yaşar Nuri Öztürk - .. Çünkü türkiye'de değil sadece dünyanın herhângi bir yerinde -ben 30 yıllık eğitimci bir insan olarak- eğitimin millîsi olmaz demek kansızlıktır bir ülkede. Yani o ülkenin reddeceği manada bir kanı bozukluktur. Ben bunu sürçülisan kabul ediyorum. Yani v." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Yaşar Nuri Öztürk - .. Çünkü türkiye'de değil sadece dünyanın herhângi bir yerinde -ben 30 yıllık eğitimci bir insan olarak- eğitimin millîsi olmaz demek kansızlıktır bir ülkede. Yani o ülkenin reddeceği manada bir kanı bozukluktur. Ben bunu sürçülisan kabul ediyorum. Yani v." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Yaşar Nuri Öztürk Sözleri

  • Adama sormuşlar, arapça bilir misin? -çok iyi bilirim, demiş. Muzipin biri de oradan atılmış. -peki arapçada deveye ne derler? -ya sen de amma büyüğüne gittin. -peki karıncaya ne derler? demiş. -e şimdi de amma küçüğüne gittin. -peki orta bir şey söyleyey.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Tıpkı huntington dediğin zaman bir zirai mahsülden mi bir meyveden mi bahsediyorsun diye yüzünüze bakan adamların türkiye'de politika yapmaları gibi meclis koridorlarında. Nasıl yapacak? amada huntington diyorum, huntington'ın medeniyetler çatışması tezi.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Atatürk'e sayın demek yetmez. Onu da ben umursamazlık gibi anlarım, büyük atatürk, aziz atatürk, ölümsüz atatürk, eşsiz atatürk onlar bile az! (niçin herkes en kişiliksiz insanlara bile sayın derken atatürk'e sayın demiyor. Her şeyimizi borçlu olduğumuz s.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Bizim siyasetçilerimizin kaç tanesini kurtuluş savaşı tarihinden, 15 yıllık tarihten, imtihan etseniz hangisi sınıf geçebilir?

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Sadeleştirme adı altında atatürk'ün sözlerini o hâle getirmişler ki hakikaten rezalet. Olmaz böyle bir şey. (çeşitli tercümeler hakkında konuşurken. ).

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Niçin islam'ın düşmanları atatürk'ten rahatsızdır? kim diyor bize atatürk'ü yıkın diye? şu günün de dünyanın ab diyor abd diyor. Avrupa parlemantosunun raporu halinde hem de. Batı kurmayları atatürk'e deccal dedi bunu ilk defa ingiliz gizli servisi üretmi.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Kimse kusura bakmasın. Kimseyi inkar manasında bir ithama asla tevessül etmiyorum, asla. Ama nankörlük ve gerçeği örtmek manasında mustafa kemal'in tarihte eşi az görülmüş çileler pahasına kurduğu devleti bütün nimetleri ile tepe tepe kullandıkları halde.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • ... Yalan söyleyerek dine hizmet edemezsiniz. Bunlar yalan söyleyerek dine hizmet ettiklerini zannediyorlar. (atatürk devrimlerini eleştirenler hakkında konuşurken. ).

    Yaşar Nuri Öztürk

  • Mustafa kemal'in devrimleri bir tek cümleye indirgenebilir: aklın prangalarını kırmak.

    Yaşar Nuri Öztürk

  • ... Ragıp el-isfahani diyor ki din de dahil akıl kumandan olacak akıl devrede olmak yetmiyor akıl kumandan olacak. Akıl kumandan olacak ki dini anlayabileceksiniz. E benim ülkemde adına aklı mahkum ettiler aklı hapse tıktılar aklı kuyuya soktular. Şimdi m.

    Yaşar Nuri Öztürk

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.