Gheorghe Hagi Sözleri 
10 numara, takımda çok önemli bir oyuncudur, 10 numarayı bulmak kolay bir şey değil; ama bana göre en iyisi zaferi kazanabilecek takımı kurmak, ruhu vermek en zor olaydır. Yaptığına inanacak, devamlılığı olacak bir takım ruhu sağlamak en zor olaydır. Çok iyi oyuncu ararsan bulunur, zor ama bulunur. Bir planlama içerisinde çalışılırsa mutlaka oyuncu bulunur, benden önce de 10 numara bulunduğu gibi, beni buldukları gibi... -ne düşünüyorsunuz sizden sonra 10 numarayı giyenler için sorusuna verdiği cevap. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

10 numara, takımda çok önemli bir oyuncudur, 10 numarayı bulmak kolay bir şey değil; ama bana göre en iyisi zaferi kazanabilecek takımı kurmak, ruhu vermek en zor olaydır. Yaptığına inanacak, devamlılığı olacak bir takım ruhu sağlamak en zor olaydır. Çok iyi oyuncu ararsan bulunur, zor ama bulunur. Bir planlama içerisinde çalışılırsa mutlaka oyuncu bulunur, benden önce de 10 numara bulunduğu gibi, beni buldukları gibi... -ne düşünüyorsunuz sizden sonra 10 numarayı giyenler için sorusuna verdiği cevap.


Yorum Yaz

"Gheorghe Hagi - 10 numara, takımda çok önemli bir oyuncudur, 10 numarayı bulmak kolay bir şey değil; ama bana göre en iyisi zaferi kazanabilecek takımı kurmak, ruhu vermek en zor olaydır. Yaptığına inanacak, devamlılığı olacak bir takım ruhu sağlamak en zor olaydır. Çok iyi oyuncu ararsan bulunur, zor ama bulunur. Bir planlama içerisinde çalışılırsa mutlaka oyuncu bulunur, benden önce de 10 numara bulunduğu gibi, beni buldukları gibi... -ne düşünüyorsunuz sizden sonra 10 numarayı giyenler için sorusuna verdiği cevap." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Gheorghe Hagi - 10 numara, takımda çok önemli bir oyuncudur, 10 numarayı bulmak kolay bir şey değil; ama bana göre en iyisi zaferi kazanabilecek takımı kurmak, ruhu vermek en zor olaydır. Yaptığına inanacak, devamlılığı olacak bir takım ruhu sağlamak en zor olaydır. Çok iyi oyuncu ararsan bulunur, zor ama bulunur. Bir planlama içerisinde çalışılırsa mutlaka oyuncu bulunur, benden önce de 10 numara bulunduğu gibi, beni buldukları gibi... -ne düşünüyorsunuz sizden sonra 10 numarayı giyenler için sorusuna verdiği cevap." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Gheorghe Hagi Sözleri

  • Kafamda düşündüklerimi ayaklarımla uygulayabildiğim sürece dünyanın en iyi futbolcusu benim. (dünyanın en iyi futbolcusu kim sorusuna verdiği cevap).

    Gheorghe Hagi

  • Futbol oynamaktan değil antreman yapmaktan sıkıldım (jübile kararını açıklarken).

    Gheorghe Hagi

  • Hayatımı kitaba yazsam böylesine güzel olamazdı.

    Gheorghe Hagi

  • Futbol beni bırakmadan ben futbolu bırakmalıyım (jübile kararını açıklarken).

    Gheorghe Hagi

  • Şu vuruşu izleyin birazdan gol olacak.

    Gheorghe Hagi

  • Barcelona'da oynarken şatoda yasiyordum, ama galatarsaray'da daha mutluyum.

    Gheorghe Hagi

  • Beni mi alex'le kıyaslıyorlar yoksa alex'i mi benimle kıyaslıyorlar ("alexle kıyaslanman hakkında ne düşünüyorsun" sorusuna verdiği cevap ).

    Gheorghe Hagi

  • Bu taraftar ölüyü diriltir (galatasaray taraftarı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda).

    Gheorghe Hagi

  • Hayatım boyunca maçlara karşımdaki rakip en fazla benim oynadığım takım kadar güçlü diyerek çıktım. Hiçbir takımı küçümsemedim. Hiçbir rakibi gözümde büyütmedim. Sahada kimseye boyun eğmedim !

    Gheorghe Hagi

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.