Jorge Angel Livraga Sözleri 
Sözler de tıpkı meyveler gibi henüz olmadan yenildiğinde hazımsızlık yapar. Eğer olgunluğu geçirmiş ve çürümeye başlamışlarsa, zehirlenirsin. Sadece, doğru zamanda sindirildiğinde, sağlıklıdır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sözler de tıpkı meyveler gibi henüz olmadan yenildiğinde hazımsızlık yapar. Eğer olgunluğu geçirmiş ve çürümeye başlamışlarsa, zehirlenirsin. Sadece, doğru zamanda sindirildiğinde, sağlıklıdır.


Yorum Yaz

"Jorge Angel Livraga - Sözler de tıpkı meyveler gibi henüz olmadan yenildiğinde hazımsızlık yapar. Eğer olgunluğu geçirmiş ve çürümeye başlamışlarsa, zehirlenirsin. Sadece, doğru zamanda sindirildiğinde, sağlıklıdır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Jorge Angel Livraga - Sözler de tıpkı meyveler gibi henüz olmadan yenildiğinde hazımsızlık yapar. Eğer olgunluğu geçirmiş ve çürümeye başlamışlarsa, zehirlenirsin. Sadece, doğru zamanda sindirildiğinde, sağlıklıdır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Jorge Angel Livraga Sözleri

  • İyi bir davranış, iyi bir irade ve etkinlikle yapılır.

    Jorge Angel Livraga

  • Yalnızca gerçeğin bilinmesi insanları özgür kılabilir.

    Jorge Angel Livraga

  • Asıl öz bir tanedir, iyinin de kötünün de ötesindedir.

    Jorge Angel Livraga

  • Gerçek eğitim, her zaman fedakârlıktır.

    Jorge Angel Livraga

  • Donuk grafit parçası ile sert ve saydam bir elmas arasındaki fark moleküllerindeki düzende yatmaktadır.

    Jorge Angel Livraga

  • Mücadelenin olmadığı yerde liyakat de olmaz. Hayatın denemelerinin fırtınalı sularından geçmezsek, zaferin güçlü tadını almazsak, hiçbir şey vermeden her şeye sahip olmak isteyenlerin kendini beğenmiş bilinçsizliğinden sıyrılamayız.

    Jorge Angel Livraga

  • İnsanoğlu zaaflarının bile efendisi olmalıdır.

    Jorge Angel Livraga

  • Sabır, ebediyetin insanı sınamasıdır.

    Jorge Angel Livraga

  • Şayet sağlam bir istekle aynayı biraz daha kaldırırsak dünyadaki ters şeylerin bulanıklaştığını göreceğiz ve ışık göğü kalbimize güzellik ve neşe getirecektir.

    Jorge Angel Livraga

  • Bağışlanma sadece acının zihinsel tohumlarını öldürür; verilmiş olan zarar, sadece telafi ederek düzeltilebilir.

    Jorge Angel Livraga

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.