Bayram  Sözleri 
Gülerek bitti mübarek kurban ayı, şimdi ellerim havada dua ediyorum yaratanıma bu mübarek kurban bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma. 
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Gülerek bitti mübarek kurban ayı, şimdi ellerim havada dua ediyorum yaratanıma bu mübarek kurban bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma.


Yorum Yaz

"Bayram Sözleri - Gülerek bitti mübarek kurban ayı, şimdi ellerim havada dua ediyorum yaratanıma bu mübarek kurban bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma. " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Bayram Sözleri - Gülerek bitti mübarek kurban ayı, şimdi ellerim havada dua ediyorum yaratanıma bu mübarek kurban bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma. " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Bayram Sözleri Sözleri

  • Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun…

    Bayram Sözleri

  • Ramazan Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun… Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun…

    Bayram Sözleri

  • Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.

    Bayram Sözleri

  • Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

    Bayram Sözleri

  • Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

    Bayram Sözleri

  • Bir cennet temennisi bir huzur beklentisi bir gözyaşı serpintisi ve bağışlanmış olabilmenin dileğiyle bayramınız mübarek olsun…

    Bayram Sözleri

  • Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar…

    Bayram Sözleri

  • Güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzak melekler başucunda olsun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Ramazan Bayramın mübarek olsun.

    Bayram Sözleri

  • Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

    Bayram Sözleri

  • Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramın mübarek olsun…

    Bayram Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.