Rocknrolla Sözleri 
İnsanlar şu soruyu soruyorlar: RocknRolla nedir? Ben de onlara bunun davullar, uyuşturucular ve hastane sondası ile alakalı bir şey olmadığını söylerim. Kesinlikle hayır. Ondan çok daha fazlası var, dostum. Hepimiz biraz tatlı hayatı severiz. Kimi, parayı Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

İnsanlar şu soruyu soruyorlar: RocknRolla nedir? Ben de onlara bunun davullar, uyuşturucular ve hastane sondası ile alakalı bir şey olmadığını söylerim. Kesinlikle hayır. Ondan çok daha fazlası var, dostum. Hepimiz biraz tatlı hayatı severiz. Kimi, parayı


Yorum Yaz

"Rocknrolla - İnsanlar şu soruyu soruyorlar: RocknRolla nedir? Ben de onlara bunun davullar, uyuşturucular ve hastane sondası ile alakalı bir şey olmadığını söylerim. Kesinlikle hayır. Ondan çok daha fazlası var, dostum. Hepimiz biraz tatlı hayatı severiz. Kimi, parayı" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Rocknrolla - İnsanlar şu soruyu soruyorlar: RocknRolla nedir? Ben de onlara bunun davullar, uyuşturucular ve hastane sondası ile alakalı bir şey olmadığını söylerim. Kesinlikle hayır. Ondan çok daha fazlası var, dostum. Hepimiz biraz tatlı hayatı severiz. Kimi, parayı" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Rocknrolla Sözleri

  • Bak sana bir şey söyleyeyim, Bay Bir İki. Bob'un sahip olduğu insanlığın yarısına sahip olmanın bedeli nonoşluk olsaydı bile, yine de bir düşünürdüm. Çok fazla düşünmezdim tabii, ama bir duraksardım.

    Rocknrolla

  • Keşler, herhangi bir keşin de size söyleyeceği gibi, güvenilmezdirler. Kendilerine ait olmayan şeyleri, düşündükleri için değil; ama sırf keş oldukları için alırlar.

    Rocknrolla

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.