Avram Noam Chomsky Sözleri 
Modern bir sanayi toplumunun görevi, şu anda teknik açıdan gerçekleştirilebilir olan bir şeye, yani gerçekten üretip yaratan, bizzat denetledikleri kurumlar içinde sınırlı hiyerarşik yapılarla, mümkünse hiyerarşiyi tamamen ortadan kaldırarak yaşamlarını ö. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Modern bir sanayi toplumunun görevi, şu anda teknik açıdan gerçekleştirilebilir olan bir şeye, yani gerçekten üretip yaratan, bizzat denetledikleri kurumlar içinde sınırlı hiyerarşik yapılarla, mümkünse hiyerarşiyi tamamen ortadan kaldırarak yaşamlarını ö.


Yorum Yaz

"Avram Noam Chomsky - Modern bir sanayi toplumunun görevi, şu anda teknik açıdan gerçekleştirilebilir olan bir şeye, yani gerçekten üretip yaratan, bizzat denetledikleri kurumlar içinde sınırlı hiyerarşik yapılarla, mümkünse hiyerarşiyi tamamen ortadan kaldırarak yaşamlarını ö." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Avram Noam Chomsky - Modern bir sanayi toplumunun görevi, şu anda teknik açıdan gerçekleştirilebilir olan bir şeye, yani gerçekten üretip yaratan, bizzat denetledikleri kurumlar içinde sınırlı hiyerarşik yapılarla, mümkünse hiyerarşiyi tamamen ortadan kaldırarak yaşamlarını ö." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Avram Noam Chomsky Sözleri

  • Türkiye'de batı'da göremeyeceğimiz kadar direniş kültürü var.

    Avram Noam Chomsky

  • Bir toplum ne kadar özgür olursa güç kullanmak o kadar zorlaşır.

    Avram Noam Chomsky

  • Yönetim ne halkındır, ne halk tarafından yapılır, ne de halk içindir.

    Avram Noam Chomsky

  • Propaganda sanatı insanlara güçsüz, yalıtılmış, diğerlerinden kopmuş hissini vermekten ibarettir.

    Avram Noam Chomsky

  • Kanunları severim faydalıdırlar, ama uygulanmadıklarında işe yaramazlar.

    Avram Noam Chomsky

  • Halk özgürleştikçe korku ve propagandaya daha çok başvurulur.

    Avram Noam Chomsky

  • Eşitlik olmadan demokrasi olmaz.

    Avram Noam Chomsky

  • Her türlü otorite ve hiyerarşi sorgulanmalı ve bunların meşruiyeti ispatlanmalıdır... Meşruiyetini ispatlayamayan her türlü otorite gayrimeşrudur ve devrilmelidir.

    Avram Noam Chomsky

  • Entelektüellerin binlerce yıldır süregelen görevi insanları pasif itaatkar cahil ve güdümlü hale getirmektir.

    Avram Noam Chomsky

  • Alışılmış zihinsel düzenler değiştiğinde devrim patlak verir.

    Avram Noam Chomsky

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.