Sevginin Gücü Sözleri 
Leon: Önce tüfeği kullanmayı öğreneceksin. Çünkü bu, senin hedefinle arandaki mesafeyi korumanı sağlar. Profesyonelliğe ne kadar yaklaşırsan, hedefine de o kadar yaklaşırsın. Örneğin bıçak. Öğreneceğin son alettir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Leon: Önce tüfeği kullanmayı öğreneceksin. Çünkü bu, senin hedefinle arandaki mesafeyi korumanı sağlar. Profesyonelliğe ne kadar yaklaşırsan, hedefine de o kadar yaklaşırsın. Örneğin bıçak. Öğreneceğin son alettir.


Yorum Yaz

"Sevginin Gücü - Leon: Önce tüfeği kullanmayı öğreneceksin. Çünkü bu, senin hedefinle arandaki mesafeyi korumanı sağlar. Profesyonelliğe ne kadar yaklaşırsan, hedefine de o kadar yaklaşırsın. Örneğin bıçak. Öğreneceğin son alettir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Sevginin Gücü - Leon: Önce tüfeği kullanmayı öğreneceksin. Çünkü bu, senin hedefinle arandaki mesafeyi korumanı sağlar. Profesyonelliğe ne kadar yaklaşırsan, hedefine de o kadar yaklaşırsın. Örneğin bıçak. Öğreneceğin son alettir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Sevginin Gücü Sözleri

  • Tony: Para senin. Ben sadece onu tutuyorum, bir banka gibi. Ama bir bankadan daha iyiyim. Çünkü bankalar soyulur. Kimse, İhtiyar Tony'yi soyamaz. Üstelik bir bankada, doldurman gereken yığınla form vardır. Ama Yaşlı Tony'de okunacak, yazılacak bir şey yok

    Sevginin Gücü

  • Tony: Her durum kendine özgüdür, bunu aklında tut Léon.

    Sevginin Gücü

  • Tony: Oyun bitti Léon öldü.

    Sevginin Gücü

  • Norman Stansfield: Yukarıda neler oluyor? Adamı yok etmenizi söyledim, tüm binayı değil.

    Sevginin Gücü

  • Norman Stansfield: Ölümün bugün sağı solu belli değil.

    Sevginin Gücü

  • Norman Stansfield: Adın ne meleğim? (What is your name, angel's?)

    Sevginin Gücü

  • Norman Stansfield: Fırtına çıkmadan önceki sessizliği severim. Bana Beethoven'ı hatırlatıyor. Duyabiliyor musun? Sanki kulağını çimenlere dayamışsın da, onların büyüdüklerini duyabiliyormuşsun gibi.

    Sevginin Gücü

  • Mathilda: Léon, bana senin gibi olmayı öğret. Senin gibi güçlü ve akıllı olmak istiyorum. Yeterince güçlü olmadığımı biliyorum, ama işin temelini öğrenebilirim. Teorisini. Ne diyorsun? Sadece teoriyi. Buna ihtiyacım var Léon.

    Sevginin Gücü

  • Mathilda: Ya aşk istiyorum ya da ölüm

    Sevginin Gücü

  • Mathilda: [Ailesi öldürüldükten sonra] Daha iyi günlerim de oldu

    Sevginin Gücü

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.