Matrix Sözleri 
Kırmızı mı? Mavi mi? Mavi Hapı Seçersen Herşey Biter Uykundan Uyanırsın. Kırmızı Hapı Alırsan Sana Harikalar Diyarını Gösteririm. Unutma Ben Sana Sadece Kapıyı Gösteririm.
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kırmızı mı? Mavi mi? Mavi Hapı Seçersen Herşey Biter Uykundan Uyanırsın. Kırmızı Hapı Alırsan Sana Harikalar Diyarını Gösteririm. Unutma Ben Sana Sadece Kapıyı Gösteririm.


Yorum Yaz

"Matrix - Kırmızı mı? Mavi mi? Mavi Hapı Seçersen Herşey Biter Uykundan Uyanırsın. Kırmızı Hapı Alırsan Sana Harikalar Diyarını Gösteririm. Unutma Ben Sana Sadece Kapıyı Gösteririm. " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Matrix - Kırmızı mı? Mavi mi? Mavi Hapı Seçersen Herşey Biter Uykundan Uyanırsın. Kırmızı Hapı Alırsan Sana Harikalar Diyarını Gösteririm. Unutma Ben Sana Sadece Kapıyı Gösteririm. " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Matrix Sözleri

  • Hiç gerçek olduğundan emin olduğun bir rüya gördün mü? Ya bu rüyadan hiç uyanamasaydın o zaman gerçek dünya ile rüya arasındaki farkı nasıl ayırt ederdin?

    Matrix

  • Vurmayı düşünmeyi bırak, Vur!

    Matrix

  • Gerçek dünyaya hoşgeldin.

    Matrix

  • Ne yazık ki Matrix'in ne olduğunu kimse anlatamaz,onu kendin görmek zorundasın.

    Matrix

  • Ne olduğunu düşünme. Ne olduğunu bil!

    Matrix

  • Bu açıklanamaz, ama hissedersin. Hayatın boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...

    Matrix

  • Gerçeği nasıl tanımlarsın ? Eğer hissedebildiğin şeylerden bahsediyorsan, koklayabildiğin, tadabildiğin ve görebildiğin, o zaman gerçek, basitçe beynine iletilen elektronik sinyallerdir.

    Matrix

  • Matrix bir sistemdir, Neo. Bu sistem bizim düşmanımız. Ama sistemin içindeyken ne görüyorsun? İş adamları, öğretmenler, avukatlar, marangozlar. Kurtarmaya çalıştığımız insanların zihinleri. Ama biz başarana kadar, bu insanlar da sistemin bir parçası ve bu da onları düşmanlarımız yapıyor. Şunu anlamalısın: Bu insanların çoğu serbest bırakılmaya hazır değil. Ve büyük bir kısmı o kadar içine girmişler, sisteme o kadar bağımlı hale gelmişler ki, onu korumak için savaşabilirler... Beni dinliyor musun, yoksa kırmızı elbiseli kadına mı bakıyorsun? Tekrar bak. Dondur! Matrix'de değil miyiz? Bu sana bir şeyi öğretmek için dizayn edilmiş bir program. Eğer bizden biri değilsen, onlardan birisindir.

    Matrix

  • Bildiğin yol ile yürüdüğün yol arasında bir fark var.

    Matrix

  • Yolu bilmek ve yolda ilerlemek farklıdır.

    Matrix

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.