Noviembrie Sözleri 
Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum.


Yorum Yaz

"Noviembrie - Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Noviembrie - Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Noviembrie Sözleri

  • Sanat, içinde geleceği barındıran bir silahtır.

    Noviembrie

  • Yaptığımız ve onu nasıl gerçekleştirdiğimiz kendimizi özel hissetmemizi sağlamıştı.Özellikle de bunu karşılıksız yapıyor olmamız. Hiçbir şeyin bedava olmadığı dünyada, hayal edilemez bir şeydi bu. Açıklamaya gerek bile yoktu. İnsanlar kendi fikirleriyle g

    Noviembrie

  • Diğer insanlara ulaşmak için tek yol gösteriyi sokaklara taşımak.

    Noviembrie

  • Bu boktan dünyayı değiştirmeyi nasıl istiyorum bilemezsin! Ve bence hâlâ vakit var! Alfredo!

    Noviembrie

  • Tiyatro diyorum. Çünkü insancıl bir iletişim ve birbirimizi anlamamızı sağlayacak eşsiz bir yol. İşte bunun için tiyatro!

    Noviembrie

  • Bak, biz senin kuklaların değiliz!İnsanlar buraya kendilerini adamak için gelirler. İçlerinde kalmış boktan sırları dökerler. Korkunç şeyleri. Riske girerler. Sen onlar gibi olamazsın.

    Noviembrie

  • Oyunculuk kurguyu inandırıcı kılan bir eylem değil midir?

    Noviembrie

  • İçini dökmelisin. Yapamam. Şimdi inandırıcı oldunuz!

    Noviembrie

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.