Erman Toroğlu Sözleri 
Bu gece 3 gol attın, yarına atacak golün kaldı mı? (ertesi gün nikahı olan ümit karan'a, bir maç sonrası). Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bu gece 3 gol attın, yarına atacak golün kaldı mı? (ertesi gün nikahı olan ümit karan'a, bir maç sonrası).


Yorum Yaz

"Erman Toroğlu - Bu gece 3 gol attın, yarına atacak golün kaldı mı? (ertesi gün nikahı olan ümit karan'a, bir maç sonrası)." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Erman Toroğlu - Bu gece 3 gol attın, yarına atacak golün kaldı mı? (ertesi gün nikahı olan ümit karan'a, bir maç sonrası)." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Erman Toroğlu Sözleri

  • Ben bekaretimi genelevde verdim. Siz bekaretinizi nerede verdiniz? (atv'deki kadınlar ve erkekler programında zeynep tunuslu'ya. ).

    Erman Toroğlu

  • Bariz foul.. (kendisi faul kelimesini böyle telaffuz eder. ).

    Erman Toroğlu

  • Oynat uğurcuğum.

    Erman Toroğlu

  • Kayserinin pastırması meşhurdur. (şansal büyüka kayserispor hakkındaki sorusu üzerine bu cümleyle başlıyor ve 2,5 dakika pastırma muhabbeti yapmıştır. ).

    Erman Toroğlu

  • Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, ben kabzımalım hıyardan da anlarım. (kabzımaldır o futboldan ne anlar, diyen fatih altaylı'ya cevabı. ).

    Erman Toroğlu

  • Karpuz yata yata büyür, futbolcu oynaya oynaya oynar.

    Erman Toroğlu

  • Şenolun annesini lütfen normal yollardan götürün.

    Erman Toroğlu

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.