José Mourinho Sözleri 
Stamford bridge benim evim ben orda her zaman kazanırım. (inter'in başında deplasmanda chelsea'yi yenince). Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Stamford bridge benim evim ben orda her zaman kazanırım. (inter'in başında deplasmanda chelsea'yi yenince).


Yorum Yaz

"José Mourinho - Stamford bridge benim evim ben orda her zaman kazanırım. (inter'in başında deplasmanda chelsea'yi yenince)." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "José Mourinho - Stamford bridge benim evim ben orda her zaman kazanırım. (inter'in başında deplasmanda chelsea'yi yenince)." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer José Mourinho Sözleri

  • Bizi sadece 6 kişi kaldığımız zaman yenebilirlerdi. (ınter'in milan'ı 9 kişiyle yenmesi üzerine).

    José Mourinho

  • Frank rijkaard futbolcu olduğu dönemde onun elinde çok şey vardı , benim yoktu. Şimdi ise onun elinde kocaman bir sıfır var benim elimde ise her şey.

    José Mourinho

  • Arsene wenger’e dair: “onun röntgenci olduğunu düşünüyorum. Böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler. O da chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor... ”.

    José Mourinho

  • Berabere biten ınter - genoa maçından sonra inter teknik direktörünün gazeteciler üzerinden futbolcularına seslenişi. Gazeteci: takım yorgun muydu? mourinho: yorgun mu? günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil.

    José Mourinho

  • Eğer kolay olanı isteseydim porto'da kalırdım. Güzel mavi bir koltuk, şampiyonlar ligi kupası ve tanrı... Sonra da ben.

    José Mourinho

  • Teknik direktör olmak için, önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar... Peki, jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor?

    José Mourinho

  • Kendime 10 üzerinden 11 veriyorum. ".

    José Mourinho

  • Dürüst olmam gerekirse, hakem chelsea'nin penaltısını vermedi. / inter milan'ın chelsea'yi 2-1 yendiği şampiyonlar ligi maçından sonra.

    José Mourinho

  • Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim ama benden daha iyi bir teknik direktör de yok. ".

    José Mourinho

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.