İbrahim Tenekeci Sözleri 
Kendimi de koysam ayağımın altına
yine de yetişemiyorum ey aşk,
omzunun hizasına. Çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu
ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle. Budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin
nereye konsam geri sayım başlıyor
kurcalıyor beni bir çırağın elleri
ah, unufak olsam ve desemki
ağzın tat görmesin hayat
kandırdın beni…. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına. Çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle. Budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin nereye konsam geri sayım başlıyor kurcalıyor beni bir çırağın elleri ah, unufak olsam ve desemki ağzın tat görmesin hayat kandırdın beni….


Yorum Yaz

"İbrahim Tenekeci - Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına. Çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle. Budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin nereye konsam geri sayım başlıyor kurcalıyor beni bir çırağın elleri ah, unufak olsam ve desemki ağzın tat görmesin hayat kandırdın beni…." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "İbrahim Tenekeci - Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına. Çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle. Budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin nereye konsam geri sayım başlıyor kurcalıyor beni bir çırağın elleri ah, unufak olsam ve desemki ağzın tat görmesin hayat kandırdın beni…." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer İbrahim Tenekeci Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.