Lady Gaga Sözleri 
Aslında insanlar hep kendilerini düşünür. Sizler kimseden üstün veya güçsüz değilsiniz. İstediğiniz zaman her şeyi yapabilirsiniz. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Aslında insanlar hep kendilerini düşünür. Sizler kimseden üstün veya güçsüz değilsiniz. İstediğiniz zaman her şeyi yapabilirsiniz.


Yorum Yaz

"Lady Gaga - Aslında insanlar hep kendilerini düşünür. Sizler kimseden üstün veya güçsüz değilsiniz. İstediğiniz zaman her şeyi yapabilirsiniz." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Lady Gaga - Aslında insanlar hep kendilerini düşünür. Sizler kimseden üstün veya güçsüz değilsiniz. İstediğiniz zaman her şeyi yapabilirsiniz." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Lady Gaga Sözleri

  • Belki hiç iyi not alamayacak, grammy kazanamayacak, podyumda yürüyemeyecek, 1 numara olan bir şarkıya sahip olamayacak, bir stadyumu dolduramayacak yada süperstar olamayacak gibi hissediyorsundur. Sadece şunu unutma; sen bir süperstarsın ve sen böyle doğd.

    Lady Gaga

  • Önyargılar yıkıldığında dünya senin kadar mükemmel olacak.

    Lady Gaga

  • Yeni albüm büyük ölçüde zihninize, kulaklarınıza, vücudunuza olan bir saldırı gibi olacak. Sizi çok seviyorum. Bana ilham gönderin.

    Lady Gaga

  • Sıfır beden olmadığınız için çirkin olduğunu sanan kızlara söylüyorum siz güzelsiniz, çirkin olan toplum.

    Lady Gaga

  • Çocuklar büyürken eşit büyümüyorlar,unicef ile bunu sağlamaya çalışacağız.

    Lady Gaga

  • 18 yaşımdayken herkese 'lanet bir süperstar' olacağımı söylüyordum. Ve herkes 'evet ne olursa olsun o bir ego manyağı' diyordu. Ve şimdi.. Ha-haa.

    Lady Gaga

  • Tanrı'ya şükürler olsun ve tanrı eşcinselleri korusun !

    Lady Gaga

  • Sabah uyandığımda kendimi 24 yaşında güvenilmez bir kız gibi hissederim. Sonra kendime "kaltak sen lady gaga'sın, kalk ve yürü!" derim.

    Lady Gaga

  • Beni bırakmadığı için en sadık ve en sevimli hayranlarıma çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün sizi ne kadar çok sevdiğimi hatırlatıyor. Sınırları zorluyorum, çünkü sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

    Lady Gaga

  • Fame'in reaksiyonu çok ezici oldu. 1 hafta içinde 6 milyon şişe coco chanel'dan sonra 2. En hızlı satan parfüm oldu.

    Lady Gaga

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.