Buenaventura Durruti Sözleri 
Yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz. Şimdi, şu anda bu dünya büyümekte. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz. Şimdi, şu anda bu dünya büyümekte.


Yorum Yaz

"Buenaventura Durruti - Yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz. Şimdi, şu anda bu dünya büyümekte." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Buenaventura Durruti - Yüreğimizde yeni bir dünya taşıyoruz. Şimdi, şu anda bu dünya büyümekte." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Buenaventura Durruti Sözleri

  • İspanya’da, amerika’da ve heryerde, sarayları ve şehirleri yaratan bizleriz, biz işçiler onların ellerindekini almak için başkarını da inşaa edebiliriz ve daha iyilerini. Biz yıkımlardan hiç mi hiç korkmuyoruz. Dünya bizlere kalacak; bunda en ufak şüpheye yer yok. Burjuvazi tarih sahnesinden ayrılmadan önce kendi dünyasını yıkabilir. Biz yeni bir dünyayı burada, kalbimizde taşıyoruz. Bu dünya şu an büyüyor.

    Buenaventura Durruti

  • Özgürlüğe giden, işçi sınıfının zaferi ile tiranlığa giden faşistlerin zaferi olmak üzere sadece iki yol vardır. Her iki tarafta kaybedeni neyin beklediğini biliyor. Faşizmi sonsuza kadar yok etmeye hazırız, hatta cumhuriyetçi hükümete rağmen.

    Buenaventura Durruti

  • Hiçbir hükümet faşizmi yok etmek üzere savaşmaz. Burjuvazi, güç elleri arasında kayıp gittiğinde, ayrıcalıklarını tekrar kazanmak için faşizmi diriltir.

    Buenaventura Durruti

  • Hiç kimse kimseyi yönetme hakkına sahip değildir.

    Buenaventura Durruti

  • Işığıyla aydınlatan tek kilise, alevler içinde yanan kilisedir.

    Buenaventura Durruti

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.