Albert Einstein Sözleri 
Uyku sorunu zeki insanların lanetidir.

Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Uyku sorunu zeki insanların lanetidir.


Yorum Yaz

"Albert Einstein - Uyku sorunu zeki insanların lanetidir. " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Albert Einstein - Uyku sorunu zeki insanların lanetidir. " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Albert Einstein Sözleri

  • Yeni düşünceleri ortaya çıkaran hayal gücü bilinçten önemlidir.

    Albert Einstein

  • Yaratıcılık, kaynaklarınızı iyi saklayabilmektir.

    Albert Einstein

  • Yalnızca başkaları için yaşanan bir hayat yaşanmaya değerdir.

    Albert Einstein

  • Vejetaryenliğin yayılması kadar insanlığın sağlığına ve dünyada hayatta kalmalarına fayda sağlayacak başka bir şey yoktur.

    Albert Einstein

  • Üçüncü dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum, ama dördüncü dünya savaşında insanlar taş ve sopalar kullanacaklar.

    Albert Einstein

  • Tüm dinler, sanatlar ve bilimler aynı ağacın dallarıdır...

    Albert Einstein

  • Tanrı, evrenle zar atmaz.

    Albert Einstein

  • Tesadüf, Tanrı'nın gizli kalma şeklidir.

    Albert Einstein

  • Tasavvur bilgiden daha önemlidir; çünkü bilgi sınırlıdır.

    Albert Einstein

  • Tanrı sözcüğü bana göre insanın güçsüzlüğünün bir ifadesi ve ürünü olmaktan başka bir şey değil. İncil saygı duyduğum, ancak yine de ilkel ve bir hayli çocuksu bulduğum bir söylenceler topluluğu. Hiçbir yorum, ne denli incelikli olursa olsun, bu görüşümü değiştiremez. En incelikli yorumlamalar birbirlerinden oldukça farklılar ve bunların özgün metinle hemen hemen hiçbir ilgisi yok. Bana göre Yahudilik, öteki tüm dinler gibi, en çocuksu boş inançların nesneleştirilmesidir ve üyesi olmaktan mutluluk duyduğum, düşünce yapısına son derece yakın olduğum Yahudi halkı da benim için öteki insanlardan farklı bir niteliğe sahip değildir...Bu insanlarda ‘seçilmiş’ olduklarını gösteren hiçbir şey görmüyorum.[9][10]

    Albert Einstein

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.