Muşfik Kenter Sözleri 
Ölünce ne diyecekler? muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ölünce ne diyecekler? muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler.


Yorum Yaz

"Muşfik Kenter - Ölünce ne diyecekler? muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Muşfik Kenter - Ölünce ne diyecekler? muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Muşfik Kenter Sözleri

  • Sevmediğin birine asla "seni seviyorum" deme. İçinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme. Kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme, çünkü birine verebileceğin en büyük acı, aşık olmadığın birini kendine.

    Muşfik Kenter

  • Birtek ona gönderdiğin halde altına "toplu mesaj" yazmaktır çaresizlik.

    Muşfik Kenter

  • Dolu dolu caddelerde, tıklım tıklım kaldırımlarda elleri cebinde dolaşan kişidir yalnız.

    Muşfik Kenter

  • Unutulmamalı ki; gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil, bakışların ta kendisidir.

    Muşfik Kenter

  • Nedir gençlerdeki bu lens merakı ? gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı?

    Muşfik Kenter

  • Bence artık kendinize gelin. Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecek, fön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar.

    Muşfik Kenter

  • Hep söylenir, ilk öpücük gibisi yok diye. Doğru! ama her öpücükte ilk öpücük gibi hissetmek var. Bu da doğru.

    Muşfik Kenter

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.