Davetiye  Sözleri 
Leyla ile Mecnun’u görmemiş, kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın nişan gününde bizleri onurlandırmanız dileğiyle…
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Leyla ile Mecnun’u görmemiş, kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın nişan gününde bizleri onurlandırmanız dileğiyle…


Yorum Yaz

"Davetiye Sözleri - Leyla ile Mecnun’u görmemiş, kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın nişan gününde bizleri onurlandırmanız dileğiyle… " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Davetiye Sözleri - Leyla ile Mecnun’u görmemiş, kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın nişan gününde bizleri onurlandırmanız dileğiyle… " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Davetiye Sözleri Sözleri

  • Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaratılanı sevişim, bir adım gelene on adım gidişimsin… Sen benim, bugünüme şükür, yarınıma dua edişim ve kapanmayan avuç içimsin… Sen benim; sonsuz sadakatim, merhametim, hissiyatım, şefkatimsin… Sen benim; her şeye rağmenim, asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişim ve ümidimi yitirmeyişimsin…

    Davetiye Sözleri

  • Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla birbirimizi sevip sayarak, sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, anlayış ve sabırla destek vererek, yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

    Davetiye Sözleri

  • Düşüncemiz evlenip yuva kurmak. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. Arzumuz bu mutlu günümüzde. Tüm dostlarımızı aramızda görmek. Düğün törenimizde, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    Davetiye Sözleri

  • Adın bir dönülmezliğin simgesi artık, sen sözcükleri ölümsüz kılansın. Sen umudun, sen yaşamın, sen özlemin, sen hayatın adısın. Ve senin adını anmak bile, tarif edilemez bir sevinç yayıyor içime. Şimdi yaşamayı seviyorum işte. Çünkü içimde sen varsın…

    Davetiye Sözleri

  • İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök mavi bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına insan sevdi mi! Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden başlamalı yani pişkin ekmek kokusu gelmeli sonra. İnsan sevdi mi! Diğer aşklar kendini fesh etmeli.

    Davetiye Sözleri

  • Gördük, beğendik, gönül verdik birbirimize, söz verdik ömür boyu beraberliğimize. İşte o an geldi, biz evleniyoruz. Hayat limanından kalkan vapura biniyoruz. Ömür boyu sürecek bu yolculuğa çıkarken, bizi uğurlamanızı istiyoruz. Biz çok mutluyuz. Yerimizi bizim gibi sevenlere bırakıyoruz.

    Davetiye Sözleri

  • Birbirleri için çarpan 2 kalpte sımsıcak bir sevgi. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren 2 genç insan. Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 aile. Böyle bir mutluluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    Davetiye Sözleri

  • Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak. Bir ömür bulduk, koklayınca solmayacak. Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak. Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak. Sizleri de aramızda görürsek mutluluğumuz bin kat daha artacak.

    Davetiye Sözleri

  • Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık. Her uçurumun kenarında, birlikte meydan okuduk rüzgâra ve gökyüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize. Hayatımızın en güzel gününü siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle…

    Davetiye Sözleri

  • Dava aşkımız, davacı kalbimiz yargıç sözlerimiz, şahit gözlerimiz. Yuva kurmak dileğimiz, mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek, en büyük isteğimiz. Yeni yaşamımızın mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

    Davetiye Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.