Muhteşem Yüzyıl Sözleri 
Korkaklar, savaş meydanından kaçanlar, pusu kurarlarlar paşa. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Korkaklar, savaş meydanından kaçanlar, pusu kurarlarlar paşa.


Yorum Yaz

"Muhteşem Yüzyıl - Korkaklar, savaş meydanından kaçanlar, pusu kurarlarlar paşa." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Muhteşem Yüzyıl - Korkaklar, savaş meydanından kaçanlar, pusu kurarlarlar paşa." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Muhteşem Yüzyıl Sözleri

  • Vicdanın senin kıblendir süleyman! kaybetme.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Kibrini yen süleyman! her firevun’un musa’sı, her şer’rin bir nur’u vardır. İman et, hatırla.. Vücuda geldiğin hali ve gideceğin son mertebeyi unutma.. İşte o zaman cennet’in kapıları açılacak sana.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Sen hakka karşı hayalı, halka karşı vefalı ol.. Vücudun, fikrin, zikrin ona ait sahibi sanma. Hakkın nimetlerini kendinin, kendinden olanları yegane sanma. Nefsini öldür! yoksa o seni öldürür.

    Muhteşem Yüzyıl

  • İçim kibirle doldu pargalı, bu hissi yenmeliyim. Yeneceğim. İdrak et süleyman, unutma; tevazu içinde ol. Bütün şeref ve irade senin değildir. Rabbine şükret ve nefsine üstünlük verme. Zinhar kibre düşme.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Pargalı damat ibrahim: sultan süleyman han’ımızın iradesi karşısında cihan dize geldi hünkarım.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Öğleden ikindiye kazandık mohaç muharebesi’ni.. (29 ağustos 1526) kainatın en kısa zamanda kazanılmış en büyük zaferi olarak kayıt alacaklar. Bu senin zaferin süleyman! içimi bir kibir sardı.. Kainat bana sonra hangi zaferi işaret ediyor? işaretleri takip et süleyman.. İşaretleri.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Bu sesler nasıl sustu? yüreğimin gürültüsünü duyuyorum. Bu koku.. Gül kokusu duymak istiyorum. Kan, barut kokusu genizimi yakıyor. Toprak, ağaçlar, kuşlar susmayın! kazandın diyin. Mutlak zafer kazandın. Kanımız aktı toprağa.. Yandık hak aşkına küllerimiz savruldu.. Rüzgar esti.. Esiyor mu hala? sağ yanımdaki melek, sol yanımdaki şeytan. Nereye gittiniz? duyun sesimi.. Yetiş yarabbi, durduramıyorum ölümü.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Malkoçoğlu bali paşa: yiğit bin gün yaşar, fırsat bir gün düşer!

    Muhteşem Yüzyıl

  • Malkoçoğlu bali paşa: sadrazam paşaya iletin; düşman süvarisini piyadeden kopardık elhamdülillah.

    Muhteşem Yüzyıl

  • Allah’ım sana sığınıyorum. Dualarımı kabul et. Bu genç günahsız imanlı yiğit kullarını koru, rabbim rahmetini esirgeme üzerimizden, yarın gün doğduğunda zafer için sürelim atlarımızı.

    Muhteşem Yüzyıl

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.