Tupac Amaru Shakur Sözleri 
Kim korkar serseri polisten,zenciler koşuşturuyor sokaklarda,adalet yoksa barış ta yok. ( 17 yaşındayken kendisiyle yapılan röportajdan bölümler: ). Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kim korkar serseri polisten,zenciler koşuşturuyor sokaklarda,adalet yoksa barış ta yok. ( 17 yaşındayken kendisiyle yapılan röportajdan bölümler: ).


Yorum Yaz

"Tupac Amaru Shakur - Kim korkar serseri polisten,zenciler koşuşturuyor sokaklarda,adalet yoksa barış ta yok. ( 17 yaşındayken kendisiyle yapılan röportajdan bölümler: )." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Tupac Amaru Shakur - Kim korkar serseri polisten,zenciler koşuşturuyor sokaklarda,adalet yoksa barış ta yok. ( 17 yaşındayken kendisiyle yapılan röportajdan bölümler: )." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Tupac Amaru Shakur Sözleri

  • Eşitlik için yıllardır soruyoruz kara panterler'le sorduk vatandaşlık hakları hareketi'yle sorduk,hep sorduk,şimdi o soran insanlar ya ölü ya da hapiste. Peki şimdi ne yapacağımızı sanıyorlar,soracak mıyız.

    Tupac Amaru Shakur

  • Reagen yüzlerce odalı beyaz saray'ına fakir insanları alsa ne olur,böylece normal insanlardan birşeyler öğrenmiş olur ama onlar kirliler başkanımız kirlenmek istemez.

    Tupac Amaru Shakur

  • Bence okullarda uyuşturucu dersi olmalı,ırkçılık hakkında ders olmalı,polis vahşeti hakkında ders olmalı,neden insanların aç kaldığı hakkında dersler olmalı ama yok onun yerine beden eğitimi var,hadi voleybol oynamayı öğrenelim.

    Tupac Amaru Shakur

  • Eşkıya derken,sizi döven size sataşan kişilerden bahsetmiyorum. Benim söylediğim eşkıyanın sözlük anlamıyla bir alakası yok. Eşkıya derken mazlumları kastediyorum. Hiçbirşeye sahip olmayan,akşam gideceği bir evi bile olmayan ama buna rağmen başını eğmeyen ve.

    Tupac Amaru Shakur

  • Değişiklik yapmamız lazım,biz insanlar olarak değişiklik yapmayı düşünme zamanımız geldi hadi yemek yiyişimizi değiştirelim,yaşayış şeklimizi değiştirelim ve birbirimize davranış şeklimizi değiştirelim,eski yolun işe yaramadığını göreceksiniz hayatta kalm.

    Tupac Amaru Shakur

  • Simdi savaşma vakti öyle dedi huey. Karanlıkta 2 el ates ve öldü huey.

    Tupac Amaru Shakur

  • Bay polis,lütfen anlamaya çalış böyle bir sürü herif var sorun çıkaran aynı benim gibi.

    Tupac Amaru Shakur

  • Reagen yüzlerce odalı beyaz saray'ta yaşarken nasıl yoksulluk hakkında konuşabilir.

    Tupac Amaru Shakur

  • Hayır. Ama onun için çabalayacağım,elimden geldiği kadar iyi bir hayat yaşamaya çalışacağım. Kimse için herşey mükemmel değildir,sanmıyorum.

    Tupac Amaru Shakur

  • Dostlarıma cennette olduğumu söyleyin ve burda varoşlar yok. Ölmeden bir kaç ay öncesinde yapılan bir röportajından.

    Tupac Amaru Shakur

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.