Neale Donald Walsch Sözleri 
Her şeyin bi fiyatı, her insanın bi değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; giderken kapıyı ört denir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Her şeyin bi fiyatı, her insanın bi değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; giderken kapıyı ört denir.


Yorum Yaz

"Neale Donald Walsch - Her şeyin bi fiyatı, her insanın bi değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; giderken kapıyı ört denir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Neale Donald Walsch - Her şeyin bi fiyatı, her insanın bi değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; giderken kapıyı ört denir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Neale Donald Walsch Sözleri

  • İnsanlar sevdikleri şeyi yok etmeye, daha sonra da yok ettikleri şeyi yeniden sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar.

    Neale Donald Walsch

  • Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakala sığacak.

    Neale Donald Walsch

  • Yalanla 'iletişim' kurmak ve yalanı 'yutturmak' bir başarı değildir. Sadece yenilginin ertelenmesidir.

    Neale Donald Walsch

  • Eğer hayallerinin yerini anılar almaya başlamışsa, yalnızlığın başlamış demektir.

    Neale Donald Walsch

  • Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece ; onlar senin sahibindir !

    Neale Donald Walsch

  • ‎kalpsizsin ! diyemem. Nefes alabildiğine göre mutlaka bir kalbin var. Zaten bu ruhsuzluğunla o kalp; ancak nefes almaya yarar.

    Neale Donald Walsch

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.