Abraham Lincoln Sözleri 
Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum.


Yorum Yaz

"Abraham Lincoln - Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Abraham Lincoln - Hayatta olduğum, olacağım herşeyi güzel anneme borçluyum." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Abraham Lincoln Sözleri

  • Ya hür bir millet olarak yaşayalım ya da ölelim.

    Abraham Lincoln

  • Genç bir adamın ilerlemesi; başkalarının onun ilerlemesinden, ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar onun muktedir olduğu her yolda kendisinini islah etmesiyle kabildir... Kuşku ve kıskançlık hiçbir insana, hiçbir durumda faydalı olmamıştır. Gerçi bir adamın yükselmesine mani olmak için bazı kötü yürekli girişimler olabilir, hatta bunların başarılı olmaları bile mümkündür, eğer onlar zihninin asıl gerçek yoldan sapmasına ve haksızlık üzerinde zamanını israf etmesine sebep olursa.

    Abraham Lincoln

  • Eğer karşınızdaki kişiye, bütün kalbin ve yeteneklerinle yardım etmeyi kabul edebiliyorsan, işte o zaman onu eleştirebilirsin. Bu olumlu eleştiridir.

    Abraham Lincoln

  • Eğer ilk önce nerede olduğumuzu ve nereye meylimiz olduğunu bilirsek, ne yapmamız gerektiğini ve nasıl yapacağımızı iyi değerlendirebiliriz.

    Abraham Lincoln

  • Başka ulusları özgürlüklerinden edenler er geç kendileri de özgürlüklerinden olurlar.

    Abraham Lincoln

  • Kimse kimseyi rızası olmadan yönetemez.

    Abraham Lincoln

  • Demokrasi, halkın halk tarafından halk için idaresidir.

    Abraham Lincoln

  • Muhafazakarlık nedir? eski ve denenmişe hayran olmamak, yeni ve denenmemişe muhalif olmak değil midir?

    Abraham Lincoln

  • Dünyanın büyük adamları okullarının en büyük öğrencileri değildi; çoğu zaman en büyük okulları bitirenler de hayatın büyük adamları olmamışlardır.

    Abraham Lincoln

  • Evsiz biri başkasının evini yıkmaya çalışmamalı, çalışıp kendine bir ev yapmalıdır.

    Abraham Lincoln

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.