Adana Demirspor Sözleri 
Gülün bakalım, gülün bakalım, dalganızı geçin bakalım. Burası saha, gazipaşa'da karşımıza çıkın bakalım. (stadın olduğu mahalle). Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Gülün bakalım, gülün bakalım, dalganızı geçin bakalım. Burası saha, gazipaşa'da karşımıza çıkın bakalım. (stadın olduğu mahalle).


Yorum Yaz

"Adana Demirspor - Gülün bakalım, gülün bakalım, dalganızı geçin bakalım. Burası saha, gazipaşa'da karşımıza çıkın bakalım. (stadın olduğu mahalle)." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Adana Demirspor - Gülün bakalım, gülün bakalım, dalganızı geçin bakalım. Burası saha, gazipaşa'da karşımıza çıkın bakalım. (stadın olduğu mahalle)." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Adana Demirspor Sözleri

  • Aradınız buldunuz bundan gurur duydunuz dua edin polise, dayaktan kurtuldunuz! stadda beklemekten.

    Adana Demirspor

  • Sahipsizdik, grev yaptık; en zor günde yalnız kaldık. Ama yine de bir gün olsun davamızı bırakmadık!

    Adana Demirspor

  • Atıldık kavgaya; yürüyoruz en önde... Masmavi bayraklar ellerimizde... Sizlerin sevgisi, güç veriyor bizlere;yürüyor, yürüyor, yürüyoruz biz... Cesaret, cesaret, daha fazla cesaret;şampiyonluk kupası ellerimizde... Boya tüm şehri, şampiyon yaz her yere;geliyo.

    Adana Demirspor

  • Mutluluk, senin adındır;hüznün, içimde isyandır. Acıyla yaşamak vardır;senin için şimşeğim... Bunca cefa ne içindir?söyleyin kimin içindir?bunlar hep sizin içindir!haydi oyna şimşeğim.

    Adana Demirspor

  • Bedelsiz bir duygudur,fiyakalı duruştur,demir spor'lu olmakşeref, onur,gururdurgüzel günler görmezsemyükün olurum seninallahını seversenbastırsana şimşeğim.

    Adana Demirspor

  • Şehrin asi çocuklarısığmıyor ki sokaklaramavi lacivert formalarlayürüyorlar omuz omuzayıllar geçti bak umutlarlagelmeyen şampiyonluklarlabin kat daha büyüdü sevdanvazgeçmedik bir an armadan.

    Adana Demirspor

  • Cami imamı, bitir ezanı, yeter artık ebenin a***.

    Adana Demirspor

  • Onda şunda bundadır mavi şimşek nerdeyse taraftarı ordadır.

    Adana Demirspor

  • Stadı yıkmayan mersinli olsun.

    Adana Demirspor

  • Rafet rafet rafet! ooooooooooooo, şşşşşşşş... 1, 2, 3, şak şak şak! masmavi şimşekler, lay lay lay lay lay lay lay lay laaaa mavi şimşeeek, lay lay lay lay lay lay lay lay laaaa mavi şimşeeek!

    Adana Demirspor

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.