Cahit Külebi Sözleri 
Gözlerin gözlerime değince, su katılıyor rakıya, denizler açılıyor önümde. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Gözlerin gözlerime değince, su katılıyor rakıya, denizler açılıyor önümde.


Yorum Yaz

"Cahit Külebi - Gözlerin gözlerime değince, su katılıyor rakıya, denizler açılıyor önümde." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Cahit Külebi - Gözlerin gözlerime değince, su katılıyor rakıya, denizler açılıyor önümde." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Cahit Külebi Sözleri

  • Bir gece habersiz bize gel merdivenler gıcırdamasın öyle yorgunum ki hiç sorma sen halimden anlarsın sabahlara kadar oturup konuşalım... Kimse duymasın mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız dokunarak uçalım. İnsanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın öyle halsizim ki hiç sorma anlarsın.

    Cahit Külebi

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.