Ahmet Arif Sözleri 
Düşün! uzay çağında bir ayağımız, ham çarık, kıl çorapta olsa da biri, düşün, olasılık, atom fiziği,ve bizi biz eden amansız sevda. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Düşün! uzay çağında bir ayağımız, ham çarık, kıl çorapta olsa da biri, düşün, olasılık, atom fiziği,ve bizi biz eden amansız sevda.


Yorum Yaz

"Ahmet Arif - Düşün! uzay çağında bir ayağımız, ham çarık, kıl çorapta olsa da biri, düşün, olasılık, atom fiziği,ve bizi biz eden amansız sevda." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Ahmet Arif - Düşün! uzay çağında bir ayağımız, ham çarık, kıl çorapta olsa da biri, düşün, olasılık, atom fiziği,ve bizi biz eden amansız sevda." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Ahmet Arif Sözleri

  • Vurulmuşum düşüm, gecelerden kara. Bir hayra yoranım çıkmaz canım alırlar ecelsiz, sığdıramam kitaplara.

    Ahmet Arif

  • Vurulsam kaybolsam derim çırılçıplak bir kavgada, erkekçe olsun isterim, dostluk da, düşmanlık da.

    Ahmet Arif

  • Evet, bu korkusuzluğu, soya çekim yasalarından çok, devrimci öğreti, devrimci bilinç ve kavga koşullarına borçluyum.

    Ahmet Arif

  • İçmek! gözlerinde içmek ayışığını. Varmak! gözlerinde varmak can tılsımına. Gözlerin hani?

    Ahmet Arif

  • Ne alnımızda bir ayıp, ne koltuk altında saklı haçımız. Biz bu halkı sevdik ve bu ülkeyi. İşte bağışlanmaz korkunç suçumuz.

    Ahmet Arif

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.