Nicolas Chamfort Sözleri 
Dünyada mutlu yaşamak için,ruhumuzun bazı yönlerini felce uğratmak gerekiyor. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Dünyada mutlu yaşamak için,ruhumuzun bazı yönlerini felce uğratmak gerekiyor.


Yorum Yaz

"Nicolas Chamfort - Dünyada mutlu yaşamak için,ruhumuzun bazı yönlerini felce uğratmak gerekiyor." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Nicolas Chamfort - Dünyada mutlu yaşamak için,ruhumuzun bazı yönlerini felce uğratmak gerekiyor." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Nicolas Chamfort Sözleri

  • Niye evlenecekmişim ki? evlenirsem başıma gelecek en iyi şey boynuzlanmamaktır ki evlenmezsem bunu çok daha emin yollardan elde edebilirim.

    Nicolas Chamfort

  • En boş geçen günler kişinin gülmediği günlerdir.

    Nicolas Chamfort

  • Para asıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker.

    Nicolas Chamfort

  • Dünyada üç çeşit arkadaşınız olur: sizi sevenler, sizinle ilgilenmeyenler ve sizden nefret edenler.

    Nicolas Chamfort

  • Kadın, gölgeniz gibidir; kovalarsanız kaçar, kaçarsanız kovalar.

    Nicolas Chamfort

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.