İsmet İnönü Sözleri 
Dostlar arasında bir toplantıda sigarayı bırakmaktan söz edilirken: sigarayı bırakmaktan kolay ne var? ben en az beş defa bıraktım. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Dostlar arasında bir toplantıda sigarayı bırakmaktan söz edilirken: sigarayı bırakmaktan kolay ne var? ben en az beş defa bıraktım.


Yorum Yaz

"İsmet İnönü - Dostlar arasında bir toplantıda sigarayı bırakmaktan söz edilirken: sigarayı bırakmaktan kolay ne var? ben en az beş defa bıraktım." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "İsmet İnönü - Dostlar arasında bir toplantıda sigarayı bırakmaktan söz edilirken: sigarayı bırakmaktan kolay ne var? ben en az beş defa bıraktım." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer İsmet İnönü Sözleri

  • 21 mayıs 1963'tatalat aydemir'in ikinci defa darbe girişimine kalkıştığını öğrendiğinde: vay maskara vay.

    İsmet İnönü

  • 2. Dünya savaşı sonları birgün yolda ilerlerken bir kız çocuğu korumalardan sıyrılıp haykırmaya başlar: bizi ekmeksiz bıraktın! inönü'nün verdiği cevap ilginçtir ama babasız bırakmadım.

    İsmet İnönü

  • Atatürk gibi eşsiz bir kahramanı istihlaf etmiştim (halef olmuştum). Benim için en büyük tehlike onun gölgesi altında erimek ve ezilmek idi. Devlet icraatının bütün sorumluluğu bana ait olmalıydı. Bunun için de kudretim neyse benim damgamı taşıyacak bir dönemin başladığının belli olması gerekiyordu. Paralara resim nakşedilmesi tarihten gelen bir devlet kudreti ve hakimiyeti geleneği idi. Parada pulda yapılanların başka türlü manalandırılması bir istismardır. Ve vebali yapanlara aittir. Bizim ona vefa ve sadakatimiz tarihin imtihanından geçmiştir.

    İsmet İnönü

  • Kullanamayacaksam o zaman al ve münasip bir yerine koy.

    İsmet İnönü

  • Biz açıkça milliyetçiyiz... Ve milliyetçilik bizim yegane birlik unsurumuzdur. Türk ekseriyetinde diğer unsurların hiçbir etkisi yoktur. Vazifemiz türk vatanı içinde türklüğü yaşatmaktır. Türkleri ve türklüğe muhalefet edecek öğeleri kestirip atacağız. Ülkeye hizmet edeceklerde her şeyin üstünde aradığımız türk olmalarıdır.

    İsmet İnönü

  • İrtica başbakan'dan cesaret bulursa, kim onun sokağa dökülmesini önleyebilir? irticanın sokağa dökülmesi ise ülkenin kana bulanmasıdır.

    İsmet İnönü

  • Hiç bir şey için aşırı endişe etmeyin. Bakarsınız yarın ya deve ya deveci ya da üstündeki hacı ölebilir.

    İsmet İnönü

  • Avrupa bütünleşmesi projesi beşeriyet tarihi boyunca insan zekâsının vücuda getirdiği en cesur eserdir.

    İsmet İnönü

  • Gerekirse yeni bir dünya kurulur ve türkiye de orada yerini bulur.

    İsmet İnönü

  • Mardin türk olmaya hevesli bir arap şehridir.

    İsmet İnönü

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.