Doğum Günü Sözleri 
Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! nice mutlu yıllara. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! nice mutlu yıllara.


Yorum Yaz

"Doğum Günü - Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! nice mutlu yıllara." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Doğum Günü - Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! nice mutlu yıllara." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Doğum Günü Sözleri

  • Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar.

    Doğum Günü

  • Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

    Doğum Günü

  • Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, nice yaşlara.

    Doğum Günü

  • Rüyaların en güzelini görürken allah’ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun.

    Doğum Günü

  • Su sesi gibi hoş geliyorsun kulağa, ateş gibi yakıyorsun içimi, ister yak, ister serinlet, seni seviyorum aşkım. Doğum günün kutlu olsun.

    Doğum Günü

  • Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Doğum günün kutlu olsun.

    Doğum Günü

  • İnşallah yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, sevgilerin en güzelini tadar, başarı merdivenlerini bir bir tırmanırsın. Hakettiğin güler yüzünü ve neşeni hiç yitirmezsin. Doğum gününü tebrik ederim.

    Doğum Günü

  • Her doğum günün de bir adım daha yaşlanıyor olsakta, bu günü yaşama inat çocukca yaşayalım birlikte, doğum günün kutlu olsun biriciğim.

    Doğum Günü

  • Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun.

    Doğum Günü

  • Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.

    Doğum Günü

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.