Teklif  Sözleri 
Denizim değil dalgam olurmuşun? Ateşim değil kulum olurmuşun? İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmuşun?
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Denizim değil dalgam olurmuşun? Ateşim değil kulum olurmuşun? İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmuşun?


Yorum Yaz

"Teklif Sözleri - Denizim değil dalgam olurmuşun? Ateşim değil kulum olurmuşun? İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmuşun? " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Teklif Sözleri - Denizim değil dalgam olurmuşun? Ateşim değil kulum olurmuşun? İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmuşun? " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu isme toplamda 2 yorum yapılmıştır.

Gülizar Akbaş
01.02.2022

Daha uzun ola bilirdi.

Deniz Yelmer
12.04.2019

Çok iyi.

Diğer Teklif Sözleri Sözleri

  • Bu akşam sensizliği anılara sardım içtim kaybettikten sonra anlıyor insan meğerse hiç kimseyi senin kadar sevmemişimah bi dönsen en güzel yerinde biten bu rüya yeniden başlar istersen.

    Teklif Sözleri

  • Hep derdin ya sen insan tek kalamaz diye bende tek yapamıyorum ve sana diyorumki;şu dağa şu tepeye çıkar mısın benimle?

    Teklif Sözleri

  • Denizim değil dalgam olurmuşun? Kulum değil sevdiğim olurmuşun? İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmuşun?

    Teklif Sözleri

  • Meleğim desem uçar gidersin, çiçeğim desem solar gidersin, sevgilim desem ne dersin?

    Teklif Sözleri

  • Kalbin birini görünce atmıyorsa ve sadece beni görünce atıyorsa benimde kalp atışlarımı dinlemek istersen benim olurmusun.

    Teklif Sözleri

  • Tek kaldım dünyada dünyam olurmuşun ? Deniz kadar sevdim dalgam olurmuşun?ateş gibi yandım alevim olurmuşun? İlk aşkım değilsi affet son aşkım olurmuşun?

    Teklif Sözleri

  • Gayem zatıalinizi taciz etmek değil efkâr-i umumiyrde muhabbet kurmaktır cevab-ı müspetiniz kalb-i hayalimi tamir-i tayan edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim.

    Teklif Sözleri

  • Sana arkadaşlık teklif edeceğim, senden hoşlandığımı ve hep seni düşündüğümü düşündüysen aferim, düşünmediysende düşün derim.

    Teklif Sözleri

  • Kocaman zeytin gözleri, yanağında gamzesi, minicik sevgi dolu elleri, bir kızımız olsaydı keşke deseydim aynı annesi!

    Teklif Sözleri

  • Dünya olsam, güneşim olurmuşun? Gökyüzü olsam, mavi rengim olurmuşun? Deniz olsam dalgalarım olurmuşun? Bir beden olsam, canım olurmuşun? Bir can olsam, hayatım olurmuşun?

    Teklif Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.