Adolf Hitler Sözleri 
Başarının şartlarından ilki sürekliliktir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Başarının şartlarından ilki sürekliliktir.


Yorum Yaz

"Adolf Hitler - Başarının şartlarından ilki sürekliliktir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Adolf Hitler - Başarının şartlarından ilki sürekliliktir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Adolf Hitler Sözleri

  • Zorlama ancak zorlama ile, dehşet ancak dehşet ile yok edilebilir!

    Adolf Hitler

  • Zayıfa acımak doğaya ihanettir.

    Adolf Hitler

  • Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

    Adolf Hitler

  • Yalan söylemeyecek ve aldatmayacağız! ben bu yüzden halkın önüne ucuz vaatlerle gelmeyi reddettim. Alman halkının kaderi bizim ellerimizde, yalnızca bizim ellerimizde! eğer alman halkını tarımda, sanayide, kendi azminde ve cesaretinde, kendi sabrında yükseltirsek, işte o zaman millet olarak yükseliriz! atalarımızın zamanında da almanya atalarımıza bir armağan olarak verilmedi, tam aksine kendini kendinden yarattı! alman halkı, bana dört yıl ver. Sana yemin ederim başaramazsam bu makama kabul edildiğim gibi bırakmasını da bilirim! bu görevi kazanç sağlamak ya da öç almak için değil, sadece sizin esenliğiniz için istedim!

    Adolf Hitler

  • Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.

    Adolf Hitler

  • Yahudiler, bu dünyada yaşayan milletler üzerinde marksizm sayesinde bir zafer kazanacak olurlarsa, kazandıkları başarı ancak insanlığın cenaze merasimi olur.

    Adolf Hitler

  • Ya bir sonuca varmalı ya da yok olmalıyım.

    Adolf Hitler

  • Vatanın uğradığı felaketler karşısında, kişisel acı ve sıkıntılarımın hiçbir önemi yoktur.

    Adolf Hitler

  • Uluslararası ilişkilerde bir millet, ilelebet var olma duygusundan kesin bir şekilde uzaklaştığında, 'faal bir müttefik' olmaktan çıkar ve böylece tutsak millet seviyesine düşer, ülke bir sömürgeye mahsus kaderle baş başa kalır.

    Adolf Hitler

  • Toplumsal faaliyetin hedefi, hiçbir zaman insanları kandıran geçici mutluluk olmamalıdır. Aksine toplumun gerilemesine sebep olan yoksullukları ortadan kaldıracak yöntemlere sahip olunmalıdır.

    Adolf Hitler

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.