Ayşe Kulin Sözleri 
Aşk... Aşk düşündürmez, yaşanır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Aşk... Aşk düşündürmez, yaşanır.


Yorum Yaz

"Ayşe Kulin - Aşk... Aşk düşündürmez, yaşanır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Ayşe Kulin - Aşk... Aşk düşündürmez, yaşanır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Ayşe Kulin Sözleri

  • Yazmak benim için bir varoluş nedeni. Yazarken mutluyum, yazarken umutluyum, yazarken varım.

    Ayşe Kulin

  • Ne yazık ki, bizler ego çingeneleriydik. Vaktimizden ve kendimizden başka her şeyi vermeye hazırdık da, bir anlık zaman, bir yudum ilgi nedense çok zor kopuyordu dağarcığımızdan.

    Ayşe Kulin

  • Farklı toplumlara, topluluklara ve kültürlere göre insana ilişkin farklı tanımlar var. İnsan olmak, gerçekten insan olmak cidden zor bir iş, ama bunu başaranlar da vardır. Fakat, bu ayrı bir konu. Ben filozof değilim, toplumbilimci de değilim. Teolog veya.

    Ayşe Kulin

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.