Hasret  Sözleri 
Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların çınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde özlenmişsindir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların çınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde özlenmişsindir.


Yorum Yaz

"Hasret Sözleri - Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların çınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde özlenmişsindir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Hasret Sözleri - Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların çınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde özlenmişsindir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Hasret Sözleri Sözleri

  • Elimde denizden çaldığım bir midye var denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin.

    Hasret Sözleri

  • Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahı düşün inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın.

    Hasret Sözleri

  • Yalnızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudakların, sen ise yalnız benimsin birtanem.

    Hasret Sözleri

  • Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun,döneceğim bir gün beden beklemesine bekliyor ama yürek kan ağlıyor sensiz geçen hergün.

    Hasret Sözleri

  • Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim.

    Hasret Sözleri

  • Merhaba hüzün adası ben duygu gemisi gecenin kat-ranlığında yanaştım limanına,yüküm mutluluk. Kulak ver bak ne diyor gemide ki ses:özledim seni biriciğim.

    Hasret Sözleri

  • Eğer bir gün o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum. Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum….

    Hasret Sözleri

  • Belki simdi yoksun buralarda,elini tutamasam sesini duyamasamda hasretini unutturan varligin var yanimda garip bir duygu var yalnizligimda özledim birtanem özledim seni….

    Hasret Sözleri

  • Önce sev sonra terk et ama bir kezde dinle düşün bu kötü dünyada birtek iyi sensin hadi bırak nasıl olsa hasretimsin.

    Hasret Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.